Urenregistratie en facturatie software

Uren registeren en factureren met onze professionele software is simpel en goedkoop. Ervaar de voordelen met een gratis proefaccount!

Urenregistratie en facturatie software is voor elke ondernemer belangrijk en zeker voor startende ondernemers. Een goede voorbereiding is het halve werk. Als u niet doordacht te werk gaat, loopt u tegen problemen aan waar u geen rekening mee heeft gehouden. In het begin kan de administratie veel tijd vergen, omdat de meeste ondernemers hier geen ervaring mee hebben. Er ontstaat een slechte balans tussen werk en privéleven met alle gevolgen van dien. Met onze facturatie en urenregistratie software maken wij uw leven een stuk aangenamer. U kunt zich direct aanmelden voor een proefperiode van 30 dagen.

Probeer gratis

Betrouwbare urenregistratie en facturatie software

Slapend rijk worden is maar voor weinig ondernemers weggelegd. Een bedrijf opbouwen is hard werken. Vaak kost het veel meer tijd en energie dan verwacht en er blijft weinig over voor het thuisfront, sociale leven, hobby’s én uw administratie. De belastingdienst stelt eisen waar ook startende ondernemers aan moeten voldoen, bijvoorbeeld het urencriterium, facturen maken en btw-aangiftes. Er komt een heleboel op u af en dan is het fijn als u ondersteuning krijgt. Wij doen dit door u veilige en betrouwbare software te bieden. U heeft geen hoge kosten. Elke maand betaalt u slechts een klein bedrag om uw administratie, waaronder uw gewerkte uren en facturen, snel en correct op orde te houden.

Facturen maken is een belangrijk onderdeel van uw administratie. Het kan soms even duren voordat een factuur wordt betaald. Soms betalen klanten zelfs helemaal niet. Een bedrijf dat al wat langer bestaat, kan meestal een stootje hebben. Voor een starter kunnen onbetaalde facturen nare gevolgen hebben. Het sneeuwbaleffect dat optreedt als uw facturen niet tijdig betaald worden, is een gevaarlijke. U kunt zelf in de problemen raken. Het kan leiden tot onvoldoende liquide middelen, waardoor u zelf geen mogelijkheden meer heeft om voorraad aan te schaffen of aan uw lopende verplichtingen te voldoen. De continuïteit van uw bedrijf komt in gevaar.

Worden uw facturen op tijd betaald?

Met onze facturatie software kunt u controleren of uw facturen wel op tijd betaald worden. Zo niet, zorg dan dat u bovenop de betalingstermijnen zit. Onze software waarschuwt u automatisch als er een betalingstermijn verlopen is, waarna u actie kunt ondernemen. U kunt besluiten om een herinnering te sturen of de klant in kwestie telefonisch te benaderen. Belangrijk is dat de klant zo snel mogelijk betaald.

Bij veel startende ondernemers staat de administratie bijhouden niet bovenaan het lijstje van leukste werkzaamheden. Toch is een overzichtelijke administratie onmisbaar voor het opbouwen van een financieel gezond bedrijf en om aan de eisen van de belastingdienst te voldoen.

Tegenwoordig is het mogelijk om uw administratie geheel online te doen. U kunt afspraken maken met de belastingdienst over de vorm waarin uw gegevens worden bewaard, waarbij u aangeeft dit op papier of geheel elektronisch te doen. De gegevens die digitaal zijn vastgelegd, moeten dus ook digitaal worden bewaard voor een termijn van 7 jaar, uitzonderingen daargelaten.

Financiële software voor zzp’ers

Een voordeel voor kleine ondernemers en zzp’ers is, dat zij verplicht zijn om de administratie uit te besteden. Waar de grote bedrijven verplicht zijn een goedgekeurde accountantsverklaring bij de jaarrekening te voegen, geldt dit niet voor zzp’ers. U kunt het dus zelf doen met ondersteuning van onze urenregistratie en facturatie software.

Los van alle verplichtingen van de belastingdienst geeft een goed ingerichte online administratie een goed overzicht van hoe uw bedrijf ervoor staat. Alle inkomsten, uitgaven, nog niet betaalde facturen, de btw-aangifte, aftrekposten en de winst staan allemaal keurig op een rij. Bent u nieuwsgierig wat wij u kunnen bieden? Vraag direct een proefperiode aan van 30 dagen.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Aanmelden