Stockbeheer programma gratis

Op zoek naar een stockbeheer programma? Probeer onze software dan nu voor 30 dagen gratis

Een stockbeheer programma is een belangrijke pijler die uw onderneming ondersteunt. Het goed beheren van uw voorraad zorgt voor continuïteit. Bent u op zoek naar een programma waarbij u haarfijn elke voorraadbeweging in de gaten kunt houden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt hiermee op tijd uw bestellingen aan leveranciers doorgeven, maar ook zorgen dat u niet te veel voorraad heeft. Het programma is te koppelen met de module klantenbeheer. U kunt direct uw huidige systeem vergelijken met onze software. Meld u aan voor een gratis proefaccount voor maar liefst 30 dagen.

Probeer gratis

Stockbeheer programma zorgt voor structuur

Stockbeheer is de Engelse benaming voor voorraadbeheer. Een geautomatiseerd stockbeheer programma heeft als voordeel dat u structuur in uw voorraad kunt brengen en prioriteiten kunt stellen. Verstandig is om te bepalen welke producten te allen tijde op voorraad moeten zijn, en welke producten een wat mindere prioriteit hebben.

Met een betrouwbaar stockbeheer programma kunt u snel zien of een product in een bepaalde periode beschikbaar is. Is dit niet het geval, dan kunt u op tijd actie ondernemen. Voor de verkoop alsook voor de aankopen, kan het beheer van de producten eventueel gedaan worden met behulp van barcodes.

Software in de Cloud

Een stockbeheer programma is dikwijls gekoppeld aan een facturatie en/of klantenbeheer module. Dat is ook bij ons natuurlijk mogelijk. Ook andere kosten voegt u met hetzelfde gemak toe. U kunt bijvoorbeeld de geleverde aantallen af laten wijken van de te factureren aantallen en de gebruiksdagen, welke gefactureerd worden, af laten wijken van de totale leveringsperiode. Dit alles met slechts een minimaal aantal eenvoudige handelingen. Wist u trouwens dat u uw voorraad ook via onze app kunt bijhouden? Op uw smartphone, iPhone, tablet etc. U kunt overal inloggen op het systeem, mits er uiteraard een internettoegang is.

Ons stockbeheer programma werkt, net als al onze andere applicaties, in de Cloud. Handig, want zo kunt u niet alleen op iedere willekeurige werkplek aan de slag, maar hoeft u ook niet op allerlei verschillende laptops en computers dezelfde programma’s te installeren. U opent gewoon uw online werkplek in de Cloud en u kunt aan de slag.

Een ander voordeel om met Cloud software te werken is dat u geen uitbreiding nodig heeft van opslagcapaciteit op uw mobiele apparaten. Zo werkt uw computer sneller en hoeft u geen fortuin uit te geven aan serverruimte en schijfruimte. De gegevens staan op een beveiligde externe server, zodat niemand zomaar bij uw werkomgeving kan komen.

Gratis software proefaccount

Stockbeheer is onmisbaar om uw kosten zo laag mogelijk te houden. Te veel voorraad kost geld, te weinig voorraad is ook niet goed. Dit kan leiden tot verlies van klanten. Het belangrijkste kostenelement is het risico incourant. Voorraad loopt altijd het risico incourant te worden. Dat wil zeggen dat de producten niet meer verkocht kunnen worden of nog slechts tegen een fractie van de prijs. Een goed programma kan zorgen voor een juiste balans. Meld u aan voor een gratis proefaccount, zodat u kunt ervaren, zonder verplichtingen, welke voordelen wij u kunnen bieden.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Aanmelden