Over ons

Offective is in 2012 gelanceerd door 2 enthousiaste ondernemers die vonden dat er een nieuw, uniek administratief pakket op de markt moest komen. Natuurlijk was er al een factuurprogramma, een boekhoudprogramma of een CRM systeem te vinden op internet. Maar wat de oprichters van Offective misten was een systeem met net dat beetje extra. Een super gebruiksvriendelijk systeem waarin alles aan elkaar gekoppeld is en wat bovendien betaalbaar blijft, ook voor grotere organisaties met veel administraties en benodigde administratieve modules.

Uniek aan Offective is ook de manier waarop de software wordt ontwikkeld. Niet standaard, traditioneel programmeren, maar modelgedreven software ontwikkeling op basis van de internationale marktleider: Mendix; Een platform waarin razendsnel en hypermodern super veilige software ontwikkeld kan worden. Zo kon Offective in relatief korte tijd een compleet, betaalbaar administratief software pakket neerzetten.

Offective is ontwikkeld met het volgende in gedachte:

  • Het moet betaalbaar blijven voor zowel ZZP-er, het MKB als grotere organisaties
  • Het moet gebruiksvriendelijk zijn; “handleidingen zouden niet nodig moeten zijn”, aldus Chris Vuijk, medeoprichter van Offective B.V.
  • Het moet compleet zijn en functioneel niet onderdoen aan reeds bestaande pakketten
  • Service, veiligheid en kwaliteit moet op nummer één staan voor onze klanten (zie ook de SLA)

Na jaren hard ontwikkelen is in 2012 Offective ontstaan. Een totaalpakket met een groot scala aan modules. Van CRM tot personeelsbeheer, van taakbeheer tot projectbeheer, van facturatie tot boekhouding, noem het maar op!

De succes van onze formule heeft zich ondertussen bewezen. Reeds duizenden klanten hebben zich aangesloten bij Offective of zijn overgestapt naar Offective.

Facturatie SoftwareErvaar Offective zelf

 
 

Beoordeling facturatie software

5/5 | 10 klanten reviews
Trefwoorden: online facturatieprogramma, online factureren, gratis facturatie software, factuurprogramma, software facturatie

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Aanmelden