Online boekhoudsoftware

Eenvoudig boekhouden? Onze online boekhoudsoftware biedt vele mogelijkheden. Van factureren tot het aanbieden van offertes

Tegenwoordig hoeft u enkel nog maar de gegevens van een klant in te voeren waarna de boekhoudsoftware alle belangrijke zaken online kan berekenen. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch berekenen van btw, jaaroverzichten, voorraadwaarde, factureren enz. Daardoor kunt u zelf uw boekhouding regelen. Efficiënt en eenvoudig. Hiermee bespaart u kosten en kostbare tijd. Benieuwd naar onze cloudoplossingen? U kunt zich direct aanmelden voor een gratis proefperiode van 30 dagen.

Probeer gratis

Online boekhoudsoftware voor zzp’ers

Onze boekhoudsoftware is zeer geschikt voor startende ondernemers en zzp’ers. Uitgebreide boekhoudkennis is niet nodig. Online boekhoudsoftware is niet alleen makkelijk voor uzelf, want u voldoet hiermee ook de wettelijk gestelde eisen. U betaalt na de proefperiode van 30 dagen, slechts een klein bedrag om gebruik te maken van alle modules. U kunt uiteraard ook kiezen voor een aparte module, zoals een facturatiemodule. U hoeft slechts enkele gegevens in te vullen, en de software doet de rest. U kunt er onbeperkt mee factureren.

Heeft u nooit zin in administratieve taken? Met onze boekhoudsoftware wordt facturen maken en boekhouden weer aangenaam. Maak bijvoorbeeld een factuur met uw eigen logo die meteen in de boekhouding verwerkt wordt of kies voor een eenvoudige urenregistratie module, zodat u altijd en overal uw uren kan bijhouden.

Mobiele urenregistratie

Als zzp’er krijgt u te maken met het zogenoemde urencriterium. Het urencriterium van 1225 uur is één van de criteria die de belastingdienst hanteert om te bepalen of u ondernemer bent en voor welke aftrekposten u in aanmerking komt. Nu is het bijhouden van u uw uren vaak een lastig karwei. Bent u veel onderweg? Dan is er vaak geen gelegenheid om dit te doen. Eenmaal terug op kantoor wordt uw tijd in beslag genomen door andere werkzaamheden. Met onze uren app kunt u uw uren invoeren met uw smartphone of ander mobiel apparaat door het project en de activiteit te selecteren en de uren in te vullen. Uw uren worden direct verwerkt in uw boekhouding.

Onze boekhoudsoftware kent een ongeëvenaard gebruiksgemak. Alle functies, gebruikte termen en processen zijn afgestemd op u. Als u weet wat een offerte, factuur en een bonnetje is, dan kunt u direct aan de slag met ons boekhoudprogramma. Het pakket bestaat uit verschillende modules, afgestemd op ieder zijn wensen. U kiest zelf de modules die u nodig heeft en alleen daarvoor brengen wij een bedrag in rekening.

Veilig en betrouwbaar facturatiepakket

Eén van onze meest gebruikte modules is het facturatiepakket. Een facturatie module is onmisbaar, want elke ondernemer wil graag factureren. Een digitale factuur dient aan dezelfde criteria te voldoen als een papieren factuur. Online een factuur maken gaat alleen veel sneller en de kans om fouten te maken is kleiner. Menselijke fouten bij de verwerking van facturen leiden in sommige gevallen tot laattijdige betalingen of zelfs juridische problemen. Hetzelfde geldt voor het gebrek aan controle bij de opslag van facturen. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn hierbij van cruciaal belang.

Voor het kiezen van de juiste boekhoudsoftware zou de functionaliteit de belangrijkste prioriteit moeten zijn. Daarom bieden wij u een proefperiode van 30 dagen om te testen of onze online oplossingen passen bij uw wensen. U kunt zich direct aanmelden.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Aanmelden