Online administratie

In uw online administratie mag een professioneel offerte en factuurprogramma niet ontbreken. Vraag vandaag nog een gratis proefaccount aan

Uw administratie is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Alleen, kantoorwerk is niet de meest populaire bezigheid van een ondernemer. Het op eenduidige wijze vastleggen en verzamelen van gegevens kost veel tijd. Heeft u er weleens aan gedacht om over te stappen naar een online administratieprogramma? Wij bieden u een totaalpakket. Alle belangrijke informatie wordt door onze software verwerkt tot leesbare en getotaliseerde informatie voor het besturen van uw bedrijf. Met een betrouwbaar online administratiepakket krijgt u meer tijd om te ondernemen. Moeiteloos facturen versturen? Onze factuurmodule biedt u vele voordelen. Vraag vandaag nog een gratis proefaccount aan voor 30 dagen.

Probeer gratis

Factureren is een belangrijk administratief onderdeel

Factureren is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw online administratie. Een correcte factuur opstellen is vooral belangrijk voor de btw-administratie en om bij een eventuele fiscale controle boetes te vermijden. Automatische factuurverwerking vermindert de kans op fouten en verstuurt automatisch herinneringen. Zo betalen u klanten op tijd en verbetert de cashflow. Facturen maken heeft dus ook een leuke kant, want dit betekent dat u geld verdient.

Na het verrichten van uw werkzaamheden of het leveren van uw producten moet u een factuur of rekening opstellen en naar de klant versturen. Natuurlijk wilt u uw klanten wel een professioneel uitziende factuur sturen. Uw klanten op de factuur bedanken voor hun vertrouwen en de fijne samenwerking is allesbehalve verplicht, maar zeker op commercieel vlak een aanrader.

Ons factuurprogramma biedt u de mogelijkheid om een factuur digitaal te versturen als PDF of UBL. Een PDF is een door Adobe Systems ontwikkeld bestandstype dat nu een veel gebruikte vorm is voor de uitwisseling van elektronische documenten. UBL is een standaard formaat voor elektronisch factureren. Deze standaard is een speciaal voor facturen uitgedachte versie van een XML bestand.

Online administratie creëert kansen

Factureren staat aan de basis van uw administratie, want dit is van direct belang voor het voortbestaan van uw bedrijf. Echter, met het bijhouden van alleen een correcte facturenadministratie ben je er nog niet. Het is belangrijk voor elke ondernemer om vanaf het begin een goede online administratie op te zetten en bij te houden. Alleen als uw administratie op orde is, krijgt u een goed inzicht in uw bedrijf.

Inzicht creëert kansen. Investeerders zijn makkelijker te overtuigen, en door de zaken zelf goed te organiseren, drukt u de kosten van een boekhouder. Geen gesjouw met dozen vol bonnetjes, geen back-ups heen-en-weer sturen en nooit meer gegevens dubbel invoeren. Reken uit uw tijdwinst. Zijn er meerdere personen in uw bedrijf verantwoordelijk voor de administratie? Geen nood, u kan verschillende mensen laten inloggen in uw online factuurprogramma.

Of u het nu leuk vindt of niet, uw administratie hoort bij het ondernemerschap. En hoe inzichtelijker uw online administratie, hoe groter de kans op succes. Ga dus slim ondernemen en zorg voor een goed digitaal administratiepakket. Meer weten? Begin met ons factuurpakket en factureer zelf 30 dagen gratis en vrijblijvend.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Aanmelden