Gratis factuurprogramma

De eerste 30 dagen kunt u gratis gebruikmaken van ons factuurprogramma. Daarna betaalt u slechts een klein bedrag

Een gratis factuurprogramma voor 30 dagen geeft u de gelegenheid om kennis te maken met onze praktische en simpele module. Een factuur of concept factuur aanmaken en opmaken kan op verschillende manieren in uw eigen bedrijfsstijl. De uitstraling van uw factuur is uw visitekaartje. Net als een offerte kan een verzorgde factuur voor uw bedrijf de ‘competitive edge’ zijn voor tevreden klanten. Maak kennis met ons factuurprogramma door u direct aan te melden.

Probeer gratis

Een factuur moet opgemaakt zijn volgens de regels zoals genoemd in de Wet op de omzetbelasting 1968. Een factuur bevat altijd standaardgegevens, zoals factuurnummer, datum en gegevens van de klant. U bent verplicht om het factuurbedrag te vermelden met en zonder btw en een omschrijving van de geleverde diensten of producten. Daarnaast vermeldt u de betalingscondities en de betaalmogelijkheden. Dit geldt zowel voor een papieren factuur als voor een elektronische factuur.

Van papier naar elektronische facturering

Het spreekt voor zich dat een elektronische factuur sneller verwerkt kan worden. De kans op fouten is minder, omdat samenbrengen en de controle van verschillende documenten automatisch gaat. Bovendien kunnen onduidelijkheden of problemen sneller worden gecommuniceerd en aangepast waar nodig is. Elektronische facturering biedt dus veel voordelen. U kunt dit testen door 30 dagen lang gebruik te maken van ons gratis factuurprogramma.

Het facturatieprogramma bevat vele functionaliteiten, zoals automatische periodieke facturatie, automatisch aanmanen, integratie met uw boekhouding, en nog veel meer. Uiteraard is dit alleen mogelijk als u de modules CRM en productbeheer afneemt. Wij bieden dit geïntegreerde totaalpakket met koppelingen tussen verschillende modules. Dit betekent dat u uw gehele administratie kunt stroomlijnen en afstemmen met andere belangrijke administratieve onderdelen van uw bedrijf.

Conceptfactuur maken

Doet u vanuit Nederland of belgie zaken in het buitenland? Een conceptfactuur wordt regelmatig gevraagd bij een internationale transactie op grond van invoer- en deviezenvergunningen. Uiteraard kunt u met onze software ook een conceptfactuur maken. Het verschil tussen een factuur en een conceptfactuur ofwel een proforma factuur is dat het een onofficiële factuur is. Gezien het slechts een voorlopige nota is hoeft het ook niet te voldoen aan de factuurvereisten van de belastingdienst. Deze factuur moet daarom duidelijk te herkennen zijn aan de vermelding ‘proforma’ of ‘concept’ in plaats van ‘factuur’. Deze factuur is ‘voor de vorm’ en hoeft dus ook niet betaald te worden.

Op een officiële factuur dient u altijd de btw te vermelden. Btw is een omzetbelasting die wordt geheven op uw geleverde product(en), artikel(en) of dienst(en). De factuur moet de opbouw van het btw-bedrag duidelijk weergeven. De prijzen moeten daarom gespecificeerd zijn met het gehanteerde btw-tarief. In het buitenland echter betaalt een ondernemer in principe nooit buitenlandse btw, maar laat de btw verleggen. Binnen de EU heet dat een intracommunautaire verwerving.

Gratis factuurprogramma

Met ons factuurprogramma kunt u elke factuur maken en versturen. Hoewel u gebonden bent aan wettelijke regels wat betreft de inhoud van de factuur, is het uiterlijk en de opmaak van een factuur uw eigen keuze, hiervoor gelden geen regels. U kunt uw factuur opmaken met uw eigen logo en de uitstraling van uw huisstijl. Wilt u weten hoe ons factuurprogramma werkt in de praktijk? Maak gerust gebruik van ons aanbod, 30 dagen lang kunt u nu gratis factureren.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Aanmelden