Gratis factuurprogramma downloaden

Op zoek naar een factuurprogramma? Probeer ons facturatieprogramma nu 30 dagen gratis, zonder te hoeven downloaden

Met een goed factuurprogramma werken scheelt u veel tijd. Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud staan voorop bij de voortschrijdende ontwikkeling van onze software. Ons doel is om uw leven als ondernemer zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Zodat u meer tijd en energie overhoudt voor ondernemen en de leukere dingen in het leven. Uw facturatie voor elkaar hebben kan makkelijk en snel. De lay-out kunt u aanpassen in uw eigen huisstijl. Ideaal voor kleine bedrijven en ZZP’ers. Maak professionele facturen binnen enkele minuten. Meld u direct aan voor een gratis proefaccount van 30 dagen.

Probeer gratis

Professioneel factureringsprogramma

Een professioneel factureringsprogramma is onmisbaar binnen elk bedrijf, klein of groot. Factureren staat aan de basis van uw inkomstenstroom en dus direct van belang voor het voortbestaan van uw bedrijf. Ons factuurprogramma is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer, terwijl andere factureringsprogramma’s zich richten op boekhouders die de administratie voor ondernemers doen. Het programma hoeft u niet te downloaden, want wij werken in de Cloud. Ook geschikt voor bijvoorbeeld uw Mac van Apple.

Een factuur maken is met ons factuurprogramma niet moeilijk. Wel zijn er een aantal voorwaarden die u in acht moet nemen. Volgens de factuurvoorwaarden van de Belastingdienst is het verplicht om bedragen exclusief btw op de factuur te vermelden. Dit is de prijs die u in rekening brengt voor het geleverde product, artikel of dienst maar nog zonder de btw erbij opgeteld.

Het belangrijkste van een factuur is wel dat de nummering klopt. Doet u dit niet, dan maakt u een foute factuur en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarna moet u uw bedrijfsgegevens op de factuur vermelden inclusief het KvK nummer. Dit zijn gegevens die u standaard kunt opnemen in uw factuur. U hoeft niet bang te zijn dat u iets mist, want ons facturatieprogramma wijst u de weg. De verplichte ‘velden’ spreken voor zich. Aanmaken van vrije velden, dus eigen invoer mogelijkheden is mogelijk.

Digitale facturatie

Een aantal jaren geleden factureerde iedereen op dezelfde manier. Factuur printen, in een envelop stoppen, frankeren en op de bus doen. Ontvangen facturen werden geopend, vaak even weggelegd, handmatig ingevoerd en op den duur een keer betaald. Inmiddels factureren we een stuk minder omslachtig. Meer en meer bedrijven stappen over op digitale facturatie. Het gaat sneller en facturen worden in veel gevallen eerder betaald. Als de betalingstermijn van een klant is verstreken krijgt u direct een alert op uw scherm en kunt u actie ondernemen. Een factuur kwijt? U kunt eenvoudig op klant of factuurnummer zoeken, waardoor u niet meer diverse bestanden hoeft te openen om de juiste factuur te vinden.

Het factuurprogramma bevat de nieuwste ontwikkelingen zoals het genereren van een UBL (Universal Business Language). Het is een opmaak die het mogelijk maakt om digitale facturen met behulp van standaardisering op een relatief eenvoudige manier in te lezen in een boekhoudprogramma. Inmiddels hebben wij vele klanten in Nederland én België. Hebben wij ook uw interesse gewekt? Wilt u eens iets anders proberen dan bijvoorbeeld werken in Excel? Meld u aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen en ervaar de voordelen van onze software.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Aanmelden