Gratis boekhoudprogramma Excel downloaden

Gratis boekhoudprogramma van Excel werkt niet zoals u wilt? Probeer onze software zonder te downloaden

Ons boekhoudprogramma hoeft u niet te downloaden, want u kunt boekhouden in de Cloud. Niet geheel gratis, maar wel goedkoop. Een ideale manier om efficiënt te boekhouden. U kunt uw boekhouding bijwerken waar u maar wilt en op elk mobiel apparaat. Wilt u weten hoe ons boekhoudpakket werkt? Meld u nu aan voor een proefaccount van 30 dagen.

Probeer gratis

Open source applicatie

De meeste boekhoudpakketten bestaan uit software die u moet downloaden op uw apparaten om hier gebruik van te kunnen maken. Ons systeem is echter een open source applicatie, waardoor u geen systemen hoeft te downloaden, maar te allen tijde in kunt loggen vanaf elk apparaat. Deze vorm van boekhouden is goedkoop. Bij ons betaalt u namelijk alleen voor de modules die u wilt gebruiken en dus niet voor het hele pakket. Hierdoor kunt u de kosten zelf in de hand houden. Kostenbeheersing is voor elke ondernemer belangrijk. Of u nu een eenmanszaak of BV heeft.

Tegenwoordig valt bijna alles online te regelen wat vele voordelen met zich mee brengt. Online boekhouden is een van deze zaken die vele voordelen voor ondernemers binnen het MKB of voor ZZP’ers met zich mee brengt. Bij sommige, meestal kleine ondernemingen, wordt de boekhouding nog steeds met hand gedaan. Dit kost veel tijd en extra geld. We kennen allemaal nog wel de tijd van het kasboek voor het boeken van in- en uitgaande kasmutaties of het verkoopboek voor verstuurde facturen. De tijd van stapels papier uitzoeken, sorteren en in een map bewaren is voorgoed voorbij. Met ons boekhoudprogramma wordt dit werk een stuk eenvoudiger gemaakt. Gemak dient de mens.

Actuele boekhoudsoftware

Wij houden onze software actueel, zodat u altijd aan alle wettelijke eisen voldoet. Online boekhouden is relatief nieuw en stijgt snel in populariteit. In 2014 deed ruim een kwart van de ondernemers in het MKB aan online boekhouden. Inmiddels zijn er tientallen online boekhoudprogramma’s beschikbaar, maar welke is voor u het meest geschikt? Bent u een ondernemer die graag de nieuwste ontwikkelingen naar zijn of haar hand zet? Wij bieden u daartoe alle mogelijkheden. Ook een dubbele boekhouding kán leuk zijn, zeker als u over uitgebreide opties beschikt. Met ons boekhoudpakket werkt u altijd in een actuele versie van de software met de nieuwste technieken.

Of u nu gebruik maakt van een Windows computer, een tablet of een MAC het is geen probleem. Er zijn geen zware systeemeisen voor onze boekhoudsoftware nodig. Alles staat in de Cloud waardoor u ook geen gebruik hoeft te maken van uw eigen geheugen. Ook op uw smartphone is het mogelijk om met een speciale app de boekhouding in te zien en bij te werken zonder dat er een boekhouder aan te pas komt.

De prijzen van de verschillende onderdelen van onze boekhoudsoftware staan vermeld op onze site. U hoeft alleen aan te vinken wat u wenst en de exacte prijs per maand komt direct in beeld. Duidelijk en betaalbaar zonder verrassingen achteraf. Boekhoudsoftware met elkaar vergelijken? Dat is mogelijk, maar waarom als het goed en goedkoop kan. Meld u aan voor een gratis proefaccount van 30 dagen en ervaar de voordelen ten opzichte van Excel.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Aanmelden