Gratis administratiesoftware

Op zoek naar administratiesoftware? Probeer onze software voor 30 dagen zonder verplichtingen

Onze administratiesoftware is voor elke ondernemer geschikt. Het is software die u naar behoefte kunt uitbreiden met vele modules. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een eenvoudig factureringsprogramma? Dan kunnen wij u zeker van dienst zijn. U kunt de layout aanpassen in uw eigen huisstijl en de factuur versturen, al dan niet BTW verlegd, op een manier zoals u dat wenst. Digitaal, per post of aan iemand overhandigen. Automatisch wordt een er een kopie factuur gemaakt en opgeborgen in een digitaal archief. Bent u benieuwd op welke wijze onze administratiesoftware werkt? Meld u aan voor een gratis proefaccount van 30 dagen en ervaar de voordelen.

Probeer gratis

Administratiesoftware in de Cloud

Er zijn vele aanbieders van administratiesoftware. Denk maar eens aan 123 en Easy software. Wij maken een verschil door onze software aan te bieden tegen een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het zijn applicaties die werken in de Cloud. Dat betekent dat downloaden van software niet nodig is. Geen ingewikkelde termen in het Engels, maar een compleet en gebruiksvriendelijke interface in het Nederlands.

Zodra u gaat werken met nieuwe administratiesoftware komt er vaak van alles op u af. Technische problemen, vragen over updates en over uitbreidingen, maar ook vragen over de modules zelf. Vrijwel alle modules zijn met elkaar te koppelen en onze updates zijn gratis. Van eenvoudig factuursysteem, offerteprogramma tot een uitgebreid boekhoudprogramma die de volledige flow in uw organisatie regelt. Alles wat een ondernemer nodig heeft.

Factuur opmaken

Voor wat betreft het facturen zijn er bepaalde wettelijke regels. Natuurlijk weten we allemaal hoe een faktuur eruit ziet, maar niet iedereen kent de juiste regels. Ons systeem wijst u de weg. U kunt makkelijk een officiële blanco nota uitschrijven, offerte of factuur opmaken. In principe moet een elektronische factuur aan dezelfde eisen voldoen als een “papieren” factuur. Voorwaarde is wel dat de klant ermee akkoord is dat u hem een factuur per e-mail verstuurt.

Een eenmaal verstuurde factuur kunt u niet meer ongedaan maken. Het kan echter voorkomen dat u een reeds verzonden factuur achteraf wilt verlagen of zelfs in zijn geheel wilt kwijtschelden. Dan kunt u het beste een creditfactuur opmaken. Hiermee corrigeert u de oorspronkelijke factuur.

Administratiesoftware is praktisch voor iedereen die een bedrijf heeft, klein of groot. Stel, u bent eigenaar van een garagebedrijf. Met onze administratiesoftware maakt u in een handomdraai professionele facturen, offertes en werkplaats orders aan. Door het aanmaken van facturen en werkorders bouwt u automatisch een goede historie op. De historie is gemakkelijk op te vragen. In en verkopen van voertuigen door deze op voorraad te zetten is slechts een kleine handeling. Nooit meer gedoe met opstellen van een document in Word of Excel of zoeken naar een voorbeeld om een factuur te maken.

Onze administratiesoftware is onder andere geschikt voor Mac, Linux en Windows. Software die geschikt is voor de lange termijn, want wij groeien met u mee. Dankzij de input van onze gebruikers kunnen wij onze software naar een hoger niveau tillen. Wilt u weten wat onze administratiesoftware voor u kan betekenen? Meld u aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen. Kijkt u ook eens naar onze reserveringssoftware.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Aanmelden