Factuur Excel download gratis

Factuur maken in Excel niet professioneel genoeg? Probeer onze software dan eens, download niet nodig

Een factuur maken in Excel is handig, maar kent beperkingen. Als u veel facturen maakt, raakt u al snel het overzicht kwijt in de verschillende sjablonen. Voor elk type onderneming, van garage bedrijf tot horeca gelegenheid bieden wij een handig factureringsprogramma, waarmee u niet alleen snel facturen kunt maken maar ook nog eens vlot terug kan vinden. U kunt het factureringsprogramma koppelen met een groot aantal andere modules zoals CRM om uw klantenbestand te optimaliseren. Een download is niet nodig. Meld u aan voor een gratis proefaccount van 30 dagen en ervaar de voordelen.

Probeer gratis

Onze bedrijfssoftware is modulair opgebouwd. Flexibel genoeg om al uw veranderingen in bedrijfsprocessen te kunnen ondersteunen, maar ook om u snel en eenvoudig gebruik te laten maken van de nieuwste technologieën. Belangrijk om u te helpen bij de groei van uw bedrijf en het is een feit dat geautomatiseerde processen met bijbehorende database u veel werk uit handen nemen.

Rekening maken

Uiteraard zijn er veel softwareaanbieders. Dat kan de keuze moeilijk maken. Waarom u voor ons zou kunnen kiezen? Op onze software zitten geen limieten op data of op het aantal op te stellen facturen, iets wat bij de verschillende gratis oplossingen vaak wel het geval is. Verkoopfactuur of rekening maken? U kunt er zoveel maken als u wilt. Een ander belangrijk voordeel is dat er een persoonlijk en visueel dashboard zit ingebouwd. In dit dashboard treft u alle, voor u relevante informatie en statistieken aan die door het programma verzameld worden.

Ook kunt u slimme acties ondernemen, zoals het maken van automatische incasso’s, maar ook het versturen van betalingsherinneringen wordt een fluitje van een cent. Daarnaast is het mogelijk om het factureringsprogramma te koppelen met CRM, product- en voorraadbeheer en boekhouding.

Het gemak van een eenvoudig facturatieprogramma is veelomvattend. U hoeft bijvoorbeeld zelf geen updates te installeren en bent u altijd actueel en deelt mee in de nieuwste ontwikkelingen voor een laag bedrag per maand. Het factuurprogramma bevat de nieuwste ontwikkelingen zoals het genereren van een UBL (Universal Business Language). Het is een standaard opmaak van een factuur in XML formaat. Dit bestandsformaat heeft de Nederlandse overheid gekozen als standaard voor digitale facturatie.

Factuur in uw eigen layout

Natuurlijk heeft u binnen onze software veel vrijheden en mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld onbeperkt eigen templates aanmaken en er zijn geen beperkingen op aantallen of boekingen. Met uw eigen layout kunt u een professionele factuur maken. Verder op onze website kunt u een voorbeeld zien. Standaard opties kunt u omvormen tot een model die past bij uw huisstijl. Al uw gegevens worden veilig opgeslagen in een versleutelde en beveiligde omgeving. Vraag nu een gratis proefabonnement aan voor 30 dagen, zodat u onze professionele manier van online factureren met die van andere aanbieders kunt vergelijken. Na deze dertig dagen wilt u niet anders meer. Een download is niet nodig en Excel is verleden tijd.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Aanmelden