Facturatie Software

Correcte factuuradministratie

Zoals in elk bedrijf, is het van belang dat er een goede BTW-administratie wordt bijgehouden. Dat kan alleen, als er een correcte en degelijke factuuradministratie is. De BTW wordt namelijk vermeld op de facturen en moet daar duidelijk op te vinden zijn. Dat is niet alleen handig voor een instelling als de belastingdienst, maar uiteindelijk is het ook prettig voor uw klant.

Regels belastingdienst

Er is een aantal regels door de belastingdienst opgesteld, waar uw facturen aan moeten voldoen. Facturen worden gemaakt voor alle goederen en diensten die u aan een klant levert, of nog gaat leveren (in het geval van een vooruitbetaling). Verder moeten alle wettelijk verplichte gegevens vermeld staan op de factuur, zoals de adresgegevens van verzender en ontvanger, het BTW-nummer, het KvK-nummer, de bankgegevens, etc. Wellicht bent u een startende ondernemer. Dan is het helemaal nog niet zo simpel om een goede factuur aan te maken. Een simpel documentje uit Word volstaat in ieder geval niet!

Degelijke facturatie software

Er zijn diverse software-oplossingen op de markt gebracht, die het een en ander aan werk uit handen nemen. Ze maken het gemakkelijker en eenvoudiger om te factureren. Althans, eenvoudiger… Niet elk programma heeft dezelfde eenvoud en meestal moet u er rekening mee houden dat u zóveel op uw factuur vermeldt, dat het goed mogelijk is dat u uiteindelijk door de bomen geen bos meer ziet. Dan bestaat de kans, dat u zaken vergeet te vermelden op de factuur, die er wél op moeten komen te staan. Daar heeft u dus een stevig facturatieprogramma voor nodig. Alleen op die manier is het mogelijk om de administratie op orde te hebben.

Facturatie software Offective

Momenteel is een van de beste facturatieprogramma’s online, het programma van Offective. Omdat er op een gegeven moment in het verleden zóveel programma’s te vinden waren om allerlei onderdelen van uw boekhouding en administratie bij te houden, die allemaal hun eigen gebruikersinterface hebben en hun eigen slimmigheden, ontwikkelde Offective de visie dat het gemakkelijker moest kunnen. En dat kan ook. Geen trucjes in verborgen submenu’s, maar simpele en duidelijke aanwijzingen over wat er waar ingevuld moet worden. Met een intuïtieve gebruikersinterface, zodat het voor u daadwerkelijk eenvoudig wordt om facturen op te stellen.

Voordelen facturatie software Offective

Een van de onderscheidende kenmerken van de facturatie software van Offective, is dat er geen limieten zitten op data of het aantal op te stellen facturen, iets wat bij de verschillende gratis oplossingen vaak wel het geval is. De facturatie software van Offective doet waar het voor gemaakt is: factureren. Mét de nodige extra’s, waardoor Offective zich onderscheidt.

Het is bijvoorbeeld mogelijk, om automatisch aanmaningen te laten opstellen en te versturen. Na het bekijken van de preview van ofwel een factuur, ofwel een aanmaning, is het slechts enkele klikken verder, voordat de factuur daadwerkelijk verzonden is, of in uw printer ligt. Het is maar net waar ú behoefte aan heeft.

Een ander element van de software van Offective, is dat er een persoonlijk en visueel dashboard ingebouwd zit in het facturatie programma. In dit dashboard treft u alle, voor u relevante informatie en statistieken aan die door het programma verzameld worden. Daarnaast is het mogelijk om het programma te koppelen met CRM, product- en voorraadbeheer en boekhouding. Voor u als ondernemer liggen hier dus duidelijke mogelijkheden: Offective biedt een totaaloplossing aan. Zodat u weer verder kunt met ondernemen. Geen overbodig gedoe en heerlijk no-nonsense. Benieuwd hoe u het programma zult ervaren? Probeer het dan dertig dagen gratis uit! Na deze dertig dagen wilt u niet anders meer!

Meer informatie? Lees hier meer over onze facturatie software.

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Aanmelden