Eenvoudig factureren

Het is niet altijd de prettigste klus, om facturen te maken. Het is tegelijkertijd wel één die noodzakelijk is. Als je geen facturen maakt, dan krijg je ook geen geld. Terwijl we dáár voor werken. Het is dus een noodzakelijke klus, maar in tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoeft het niet de vervelendste klus te zijn. Het is dan wel belangrijk, dat de juiste facturatie software wordt gebruikt. Bij Offective hebben ze facturatie software dat het meeste werk bij u uit handen neemt. Facturen maken wordt een fluitje van een cent!

Einde papieren tijdperk

We zijn inmiddels bijna aan het einde gekomen van het papieren tijdperk. Er zijn nog maar weinig bedrijven te vinden die gebruik maken van papieren facturen. Facturen worden met de digitale post meegestuurd, waarna ze eenvoudig betaald kunnen worden door klanten. Als u dat ook doet, voorkomt u dat papierwerk in de stapel post met weinig prioriteit komt te liggen. Immers: klanten zijn langzaam gewend om mail te prioriteren, maar vergeten dat ze hun gewone post ook moeten prioriteren. Iedereen maakt iedere dag weer gebruik van e-mail. Post daarentegen is traag. Het is dus tijd voor facturatie software!

Facturatie Software

Offective heeft facturatie software ontwikkeld dat online enorm gemakkelijk in gebruik is. Daar zijn twee redenen voor. Enerzijds is het mogelijk om online de facturatie software te gebruiken. Of u op kantoor bent of onderweg, en of u nu werkt op een tablet, smartphone of computer, een factuur is slechts enkele klikken werk. De factuur is binnen no time aangemaakt en verzonden. Anderzijds is het enorm gemakkelijk, dat het digitaal gaat: facturen kunt u in de cloud opslaan en daardoor overal vandaan benaderen. Omdat de facturen online worden verzonden, zit er zowel voordeel in voor u als voor uw klanten. Een perfecte win-winsituatie dus!

De facturatie software van Offective is simpelweg efficiënt en handiger in het gebruik dan het inmiddels uit de tijd geraakte systeem van het maken van facturen in Excel of Word, deze printen en opsturen. Al deze handelingen zijn relatief tijdrovend en daarmee dus relatief duur; iets wat wegvalt op het moment dat u overstapt op de facturatie software van Offective.

Kenmerken facturatie software Offective

Naast dat het dus enorm tijd- en geldbesparend is om over te stappen, heeft de facturatie software van Offective nog een aantal andere belangrijke kenmerken. We zetten er een aantal voor u op een rijtje.

    • De facturatie software van Offective sluit heel goed aan op andere modules die door Offective zijn gemaakt, zoals de module voor relatiebeheer, productbeheer en de boekhouding in het algemeen. Door deze aansluiting bevindt uw gehele bedrijfsadministratie zich op één plek en kunt u alles in één oogopslag inzien.
    • Vanuit een persoonlijk, grafisch dashboard heeft u inzage in alle statistieken die u maar nodig kunt hebben. Ook kunt u handige acties ondernemen, zoals het maken van automatische incasso’s, maar ook het versturen van betalingsherinneringen.
    • Automatisering van de bedrijfsadministratie is tijdbesparend en daarmee geldbesparend!
    • De facturen die u opstelt zijn volledig aan te passen aan uw eigen huisstijl. Ze zien er professioneel uit en stralen uit wat u als bedrijf wilt uitstralen.
    • De online modules van Offective, en dus ook de facturatie software voldoen aan de eisen die de wet stelt aan facturatie, zoals ze te vinden zijn op de website van de belastingdienst. Zo weet u zeker dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken m.b.t. regelgeving.

Nog niet overtuigd? Probeer het dan eerst eens dertig dagen gratis uit!

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Aanmelden