Facturatie Software

Welkom op onze website! Start gratis en direct met de online facturatie software van Offective. Stel uw factuur ontwerp volledig zelf samen en verstuur uw facturen snel (indien gewenst automatisch) en eenvoudig!

Met onze facturatie software kunt u eenvoudig uren en producten factureren. Factureren met Offective is volledig geïntegreerd met de CRM module, boekhoudmodule en voorraadmodule. Zo zijn de facturen die u met Offective verwerkt direct zichtbaar in het klantdossier, zijn deze direct met een journaalpost ingeboekt en worden voorraden volledig automatisch bijgewerkt. Deze koppeling van modules scheelt u dus weer een hoop tijd!

Voordelen Facturatie Software

Met de facturatie software van Offective kunt u:

  • Uren, Producten & Diensten factureren
  • BTW tarief per product aangeven
  • BTW percentages beheren en wijzigen
  • Factureren voor verschillende eenheden
  • Facturen groeperen (voor uitsplitsing in uw grootboek)
  • Automatisch / Periodiek factureren
  • Volledig automatisch herinneren, opvolgen en aanmanen
  • Onze facturatie software voldoet tevens aan alle eisen van de Belastingdienst
Facturatie Software
Met behulp van zelf samen te stellen sjablonen, produceert u in een handomdraai een professionele factuur met bedrijfslogo. Vanuit de facturatie software van Offective kunt u direct facturen versturen en exporteren als PDF. Tevens kunt u eenvoudig herinneringen en aanmaningen genereren en versturen.

Probeer onze facturatie software 30 dagen gratis uit

De facturatie software module komt tevens met de modules Relatiebeheer en Productbeheer. Deze modules heeft u nodig om een factuur te genereren.

Probeer onze facturatie software 30 dagen gratis uit! Uw account wordt niet automatisch verlengd dus u zit nergens aan vast. Bent u tevreden met het pakket dan betaald u na omzetting van uw account slechts € 9,60 per maand. Deze prijs is inclusief de genoemde modules en zonder enig limiet op het aantal relaties en facturen. Ook nu zit u nergens aan vast want u kunt uw account op elk gewenst moment opzeggen!

€ 9,60Probeer 30 dagen gratis

Meer: online facturatie software
 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Aanmelden