Eenvoudig factuurprogramma

Wij bieden u een eenvoudig factuurprogramma tegen lage kosten. Neem direct 30 dagen vrijblijvend een proefaccount!

Met ons factuurprogamma kunt u eenvoudig uw uren, producten of diensten factureren. Onbeperkt, snel en digitaal. U kunt online factureren via bijvoorbeeld PDF en UBL (Universal Business Language) en deze vanuit het factuurprogramma versturen. Ons factuurprogramma is een cloud oplossing. Dit betekent dat u overal uw facturen kunt maken en versturen, dus of u nu in Nederland of België gevestigd bent, dat maakt niet uit. Vanaf uw werkplek, thuis of als u onderweg bent. Nog niet eerder kon u zo eenvoudig factureren. Vraag vandaag een gratis proefaccount aan voor 30 dagen.

Probeer gratis

Eenvoudig factureren met een online factuurprogramma

De financiële administratie is een onderdeel van ieder bedrijf waar vaak te veel tijd of geld aan wordt besteed. Inefficiënte Word- of Excel-documenten zijn veel gebruikte manieren om de administratie in te verzorgen. Losse bestanden voor iedere factuur en een overzicht waarin u de stand van zaken noteert, kunnen ervoor zorgen dat u al snel het overzicht over uw administratie verliest. Door gebruik te maken van een eenvoudig online factuurprogramma met voorbeelden kunt u nu op een efficiënte wijze een factuursturen en overzicht houden.

Het factuurprogramma bevat vele functionaliteiten zoals automatische en periodieke facturatie, herinneringen, integratie met uw boekhouding, en nog veel meer. Uiteraard is dit alleen mogelijk als u de modules CRM en productbeheer afneemt. Wij bieden een geïntegreerd totaalpakket met koppelingen tussen verschillende simpele modules. U kunt eenvoudig en effectief met één pakket uw gehele administratie stroomlijnen en voorkomt u dat u valse facturen zult maken.

Volgens de eisen van de Belastingdienst

Elke ondernemer is verplicht om een administratie te voeren. Daarbij hoort een correcte facturenadministratie. Ons factuurprogramma voldoet aan alle eisen zoals gesteld door de belastingdienst. Een ander voordeel is dat u alle gegevens bij elkaar heeft. Geen gezoek meer in mappen of andere papieren opbergsystemen. Digitaal factureren biedt veel gemak en is helemaal van deze tijd. Een factuur hoeft immers niet meer te worden geprint en verzonden per post, waarna handmatige verwerking nodig is.

Ook als u een boekhouder of accountant heeft is ons factuurprogramma handig. Eenvoudige zaken kunt u zelf regelen en de meer complexere zaken kunt u uitbesteden. U kunt dus niet alleen veel geld besparen op de kosten van uw accountant of boekhouder, maar u heeft ook zelf inzicht in uw financiën. Het factuurprogramma geeft u onder meer eenvoudig een overzicht van welke facturen er al zijn betaald en welke er nog open staan.

Herinneringen versturen

Openstaande facturen kunnen gevolgen hebben. Bij een onbetaalde factuur verliest u niet alleen uw winstmarge, maar u moet ook uw kostprijs terugverdienen. Op tijd herinneringen versturen is dan ook voor elke ondernemer belangrijk. Het handmatig uitvoeren van al deze handelingen is veel werk, daarom is het slim om software te gebruiken die deze processen automatiseren. U vergeet nooit meer een openstaande factuur.

U kunt direct een proefaccount voor 30 dagen nemen. Na deze 30 dagen wordt het account niet automatisch verlengd waardoor u niet ongewild aan een abonnement vastzit. Bevalt het u? Dan kunt u aangeven dat u graag een betalend abonnement wilt. Voor slechts enkele euro’s in de maand kunt u onbeperkt facturen en herinneringen versturen. Wilt u meer informatie? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Aanmelden