Digitale factuur maken

Met onze facturatie app kunt u eenvoudig een digitale factuur maken en versturen. Maak 30 dagen gratis gebruik van ons factureringspakket!

Als zzp’er een mooie opdracht binnenhalen is leuk, maar facturen versturen en uw factuur betaald zien worden is wellicht het mooiste van het zelfstandig ondernemen. De factuur is dan ook een belangrijk basisdocument om geld binnen te krijgen, maar ook voor de boekhouding en voor de belastingdienst. Daarnaast is een professionele factuur het visitekaartje van uw onderneming. Een digitale factuur maken en versturen met uw eigen lay-out kan eenvoudig met onze facturatie app. Neem vandaag nog een gratis proefabonnement voor 30 dagen.

Probeer gratis

Facturen moeten volledig zijn. Niet alleen voor uzelf, de klant maar ook de belastingdienst stelt factuureisen. Als bij een belastingonderzoek onvolledige facturen worden gevonden, leidt dat regelmatig tot correctie van de BTW-aftrek, ook al heeft de klant de factuur netjes betaald. Dit soort fouten kunt u voorkomen door gebruik te maken van professionele software.

App voor het maken van een digitale factuur

Met onze factuur app kunt u onbeperkt digitale facturen maken die voldoen aan de wettelijke eisen. Via een simpele toepassing kan u betalingen beheren, facturen en creditnota’s maken, facturen inboeken, herinneringen versturen etc. Ook de statistische gegevens van uw bedrijf kan u steeds opvragen, zodat u continu een overzicht behoudt van uw omzet en cijfers.

Financieel inzicht hebben in uw bedrijf is ontzettend belangrijk. U moet weten wat er speelt in uw bedrijf en welke ontwikkelingen zich in de markt voordoen. Als uit uw cijfers blijkt dat uw omzet al een tijdje aan het afnemen is, kan dit grote problemen veroorzaken. U kunt uw eigen facturen niet meer op tijd betalen. De oplossing is dan ook dat u vooruit moet sturen en de touwtjes in eigen handen moet nemen. Alleen op die manier krijgt u financieel inzicht in uw bedrijf. Een professioneel softwarepakket helpt daarbij.

Digitale factuur per periode genereren

Een digitale factuur verzenden? Met één druk op knop kunt u uw factuur per e-mail verzenden. Heeft u elke week, maand of jaar terugkomende facturen, dan kunt u hier een periodieke factuur voor aanmaken. Deze kunt u herhaaldelijk per periode laten genereren. De factuur lay-out kunt u zelf aanpassen.

U kunt ons factuurprogramma combineren met een andere module zoals bijvoorbeeld urenregistratie. Het heldere dashboard zorgt ervoor dat u in één oogopslag alle belangrijke informatie tot u kunt nemen. Het dashboard valt eenvoudig aan uw wensen aan te passen, zodat u zelf kunt aangeven welke informatie u wilt zien. Daarnaast kunt u direct factureren op basis van de gemaakte uren. Op een later moment kunt u een overzicht maken van de gemaakte uren of die exporteren naar een boekhoudprogramma. Ook dit is mogelijk. De facturatiemodule zit zo eenvoudig mogelijk in elkaar. De online tool biedt geavanceerde en praktische functionaliteiten.

Meld u aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen. Wij hebben geen betaalgegevens nodig en er is geen automatische verlenging na de proefperiode. Probeer hoe eenvoudig het is om een digitale factuur te maken. Veel succes!

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Aanmelden